17 Ekim 2017 Salı

BİRİNCİ ENGELSİZ YAŞAM GÜNÜ

12 Mayıs 2015 Salı 16:03 tarihinde eklendi | 1194 defa okundu

Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Engelli Bakım Ve Rehabilitasyon bölümü Öğrencilerimiz 12.05.2015 salı günü Meslek Yüksekokulumuz önünde engelli vatandaşlara yemek verdi. Sosyal Sorumluluk Projesi  olarak hayata geçen “Birinci Engelsiz Yaşam Günü” etkinliğini,  öğrencilerimizden Nurseli ÖZKAN, Elif UYGURTAŞ, Emine ERYILMAZ, Makbule BARIŞIK, Sinem ÖZBEK, Arife TÜRKMEN ve Çiçek DURAK organize etti. Hazırlanan projeye Uluborlu İbrahim Ethem Erbil Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, Eğirdir Huzurevi ve Eğirdir’de bulunan engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Programa ayrıca Eğirdir Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL , Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Şakir ÇINAR, Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Çetin MEYDAN, Turizm Ve Otelcilik MYO ve Sağlık Hizmetleri MYO İdarecileri katıldı.