20 Ekim 2018 Cumartesi

ETKİLİ CV HAZIRLAMA TEKNİKLERİ VE İŞ BAŞVURULARI PROGRAMI

23 Mart 2018 Cuma 10:25 tarihinde eklendi | 351 defa okundu

Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde eğitim-öğretim hizmetlerine davam eden öğrencilerimize yönelik olarak 22.03.2018 tarihinde “Etkili CV Hazırlama ve İş Başvuruları Semineri” düzenlenmiştir.

Türkiye İş Kurumu Isparta İl Temsilciliğinde İş ve Meslek Danışmanı Olarak görev yapan Zafer ARI tarafından gerçekleştirilen seminere öğrencilerimiz yoğun katılım göstermiştir. Açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürümüz Doktor Öğretim Üyesi Deniz TÜRKÖZ ALTUĞ’un gerçekleştirmiştir. ALTUĞ, eğitim hayatından meslek hayatına geçişte öğrencilerimizin iş sahibi olabilmelerinde kolaylaştırıcı etkileri olacağını belirttiği tekniklerin öğrencilerimize son derece faydalı olacağını belirtmiştir.

İş ve Meslek Danışmanı Zafer ARI, sevdiği işi yapan bireylerden oluşan toplumlarda mutluluk seviyesinin yüksek olduğu tespitini dile getirmiş bu hususta öğrencilerimize nelere dikkat etmeleri gerektiği hususunda bilgiler sunmuştur. Program teşekkür belgesinin takdimi ve ikramların sunumuyla sona ermiştir.