ISPARTA 3. BİLİM ŞENLİĞİ

İLK YARDIM ÖĞRENİYORUZ, CAN KURTARIYORUZ!

Isparta 3. Bilim Şenliği kapsamında Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda Öğretim Görevlisi Asuman KOCAKAYA, Öğretim Görevlisi Zehra KÜÇÜKCOŞKUN ve Öğretim Görevlisi Muhammet BENER tarafından 08.10.2018 tarihinde Mehmet Akif ERSOY Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencilerine temel ilk yardım eğitimi verilmiştir.

İlk yardım, yaşamı tehlikeye düşüren herhangi bir durumda sağlık görevlilerinin yardımı sağlanıncaya kadar hayatın kurtarılması ya da durumun kötüye gitmesini önleyebilmek amacıyla olay yerinde bulunan mevcut malzemelerle yapılan uygulamalardır.

İlk yardım ihtiyacının ne zaman ve nerede karşımıza çıkacağı belli olmadığından ilk yardımı herkes öğrenmeli, bilmeli ve gereken durumlarda kullanmalıdır.

Yayın Tarihi: 11/10/2018
2019-2020 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMLARI